PR článek

3 kroky k úspešnej kariére vrcholového manažéra

Uvažujete o kariére manažéra, alebo vo vašom zamestnaní na túto pracovnú pozíciu ašpirujete?

Ku kariére vrcholového manažéra sa môžete dostať tvrdým pracovným nasadením, roky tvrdej práce, prípadne vám na to stačí podstúpiť 3 jednoduché kroky. Chcete vedieť tajomstvo úspešných vrcholových manažérov?

Pokiaľ sa od manažérov inšpirujete, dobre si všimnite, že drvivá väčšina z nich má za menom titul MBA. Práve v ňom spočíva to tajomstvo úspechu. Aké 3 kroky splniť k vašej úspešnej kariére vrcholového manažéra?

  1. Prihláste sa na štúdium MBA

Tu sa oplatí vyberať najmä kvalitu, hľadieť na akreditácie a certifikácie, prečítať recenzie absolventov a výsledky, ktoré škola dosahuje. Všetky atribúty spĺňa European School of Business & Management (ESBM).

ESBM vychádza z dlhodobých skúseností prestížnych zahraničných univerzít a Oxfordského systému výučby, ktorý má korene v britskom vysokoškolskom systéme a podporuje samostatné uvažovanie študentov, vyhľadávanie informácií a logickú argumentáciu, ktoré stavajú nad teoretické znalosti.

2.      Vyberte si vhodnú MBA špecializáciu

Vrcholoví manažéri zhodne odporúčajú program MBA Executive Management.

Špecializácia MBA Executive Management si kladie za cieľ obsiahnuť rôznorodé oblasti potrebné na úspešné plnenie vymedzeného zámeru firmy na úrovni stredného a vyššieho managementu. Vzdelávacie moduly ponúkajú kompletný a ucelený pohľad na manažérske riadenie. Pozornosť je zameraná na prakticky uplatniteľné znalosti a zručnosti zo širokého spektra manažérskych činností.

3.      Začnite študovať MBA

Štúdium MBA trvá iba rok a jeho forma kombinuje moderný e-learning s interaktívnymi workshopmi. Táto forma je flexibilná, efektívna a umožňuje študovať a získavať znalosti aj tým najvyťaženejším. Štúdium je postavené tak, že získané znalosti a poznatky sú okamžite aplikovateľné do praxe.

Po absolvovaní štúdia získate titul MBA, ktorý vám otvorí dvere kariérneho rastu. Je to práve preto, že tento titul je vnímaný ako potvrdenie vašich teoretických a praktických znalostí a manažérskych zručností. Štúdium MBA vám otvorí nové možnosti a po jeho absolvovaní môžete kariérovo a platovo postúpiť, pozíciu vrcholového manažéra môžete tak mať na dosah.

Stačí sa iba prihlásiť. A čo vy, vyskúšate to?

Prihlášku, ako aj všetky informácie o štúdium MBA nájdete na www.esbm.sk

Latest articles

Similar articles

Subscribe to our newsletter

Instagram